Palvelumme

HUOLELLISELLA SUUNNITTELULLA NÄYTTÄVÄT TUOTTEET

Yhteistyömme alkaa aina tarpeesi kartoituksesta. Jos mahdollista ja tarpeen, käymme yhteydenottosi jälkeen paikanpäällä mittaamassa ja arvioimassa työn edellyttämän materiaali- ja työmäärän. Arvion ja toiveittesi perusteella annamme kirjallisen tarjouksen työstä sähköpostitse. Kuomujen ja satamapeitteiden osalta tarjous on mahdollista antaa myös pelkän venetyypin, vuosimallin ja sijainnin perusteella.

Työmme alkaa kaavoituksella. Emme lähtökohtaisesti kopioi vanhoja kuomuja, peitteitä tai patjan päällisiä. Vaikka sitä voi olla hankala silmämääräisesti havaita, kangas venyy käytössä kuin käytössä ja vanhaa venynyttä kangasta kopioimalla ei saa hyvin istuvaa uutta tuotetta aikaiseksi millään.

KESTÄVILLÄ MATERIAALEILLA RAHOILLE VASTINETTA

Käytämme kaikissa veneverhoilutöissämme käyttökohteeseen sopivia Sunbrella ® UV-suojattuja 100% akryylikankaita ja kuomuissa lisäksi Tenara ® -ompelulankaa. Venekuomujen ja satamapeitteiden heikkous on perinteisesti ollut jopa muutamassa vuodessa auringossa ja meriolosuhteissa hapertuva polyesteriommel, mutta näin ei tarvitse olla. Tenara ® -lanka kestää nimittäin aurinkoa ja sääolosuhteita pidempään kuin mikään kangas, johon se ommellaan, ja näin saamme kuomustasi todella pitkäikäisen.

Valmiit kuomutuotteet sovitetaan veneeseen ja viimeistellään samalla kiinnikkein. Kiinnitystapa riippuu veneesi nykyisistä kiinnikkeistä. Työn yhteydessä voidaan vanhat kiinnityspisteet myös uusia.

KANKAAT

Käyttämiemme Sunbrella ® -kankaiden värivalikoimaan voit tutustua kangaskaupassamme johon löydät linkin navigointipalkista. Kaupassa voit myös tutustua maahantuomiimme Morbern Inc. Marine Grade -venesisustukseen ja istuinten verhoiluun sopiviin vinyylikankaisiin. Digitaalisessa muodossa kankaiden värit eivät aina vastaa todellisuutta, joten materiaali- ja värivalintoja helpottavat näytepalat ovat nähtävillä toimitiloissamme. Autamme mielellämme materiaalivalinnoissa. Emme varastoi kaikkia värejä tai materiaaleja, joten huomioithan mahdolliset materiaalien toimitusajat (yleensä 1 - 2 vkoa) aikatauluissasi.