Toimitusehdot

Tilaus
Vastaanotamme tilauksia vain sivustomme tilauslomakkeella. Tuotteista, toimitusajoista jne. annamme lisätietoja myös sähköpostitse sekä puhelimitse.

Hinnat
Kaikki sivustomme hinnat sisältävät Alv 24 %. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin. Mahdolliset hintamuutokset eivät koske jo laskutettuja tai tarjottuja tuotteita.

Maksuehto
Ennakkomaksu. Lähetämme laskun rahtikuluineen tilauksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Toimitus
Tilatut tuotteet toimitetaan Matkahuollolla tai Postilla. Liitä yhteystietosi ja toimitusosoite huolellisesti tilaukseen. Tilauksen voi myös sopia noudettavaksi Coverite Oy:n toimitiloista, mutta tilaus on silti maksettava tilillemme laskun mukaisesti ennakkoon. Emme ota vastaan käteistä rahaa tai pankki- tai luottokortteja.

Toimitusehto
Vapaasti varastossa

Toimitusaika
Toimitamme tuotteet 24 tunnin kuluessa siitä kun sähköpostilla lähettämämme laskun maksu näkyy tilillämme. Mahdollisesta varastotilanteen aiheuttamasta toimitusajasta ilmoitamme viimeistään laskun lähetyksen yhteydessä.

Palautus
Määrämittaan leikatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tarkistamme tuotteet ennen lähetystä huolellisesti valmistusvirheen ja vastaavan varalta. Muut palautukset sovitaan erikseen myyjämme kanssa. Asiakas vastaa palautuksen lähetys-, rahti ja muista kuluista.

Kuljetusvaurio
Tarkasta tuote heti vastaanotettuasi sen rahdinkuljettajalta. Ilmoita mahdollisesta kuljetusvauriosta viipymättä meille. Vaurioitunut tuote vaihdetaan veloituksetta uuteen.

Tuotetiedot
Materiaalien ominaisuudet ja suositellut käytökohteet ovat valmistajien antamia ja ne ilmoitetaan hyvässä uskossa. Ostaja vastaa tilaamansa materiaalin sopivuudesta käyttötarkoitukseensa.

Erimielisyydet
Jos kauppaa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua kaupan osapuolten välillä neuvottelemalla, kuluttaja voi viedä asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.